Wat is er nieuw? Juli 2024

In de juli update onder andere gebruikers exporteren, meldingen achteraf registreren en automatische rapportage meldingen ontvangen

Guus de Zwart avatar
Geschreven door Guus de Zwart
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest aan de achterkant! Ook hebben we een aantal mooie nieuwe ontwikkelingen die we graag met jullie willen delen.

We hebben deze keer helaas geen video. Wél hebben we de nieuwe functies voor je op een rijtje gezet:

Exporteer je gebruikers via het gebruikersoverzicht

Het is vanaf nu mogelijk een export te maken van de gebruikers binnen je organisatie. Deze bevat onder andere het type toestel en bekende statusproblemen.

Nieuw urgentietype

Dit urgentietype hoeven mensen alleen te lezen. Je ziet in het overzicht natuurlijk wel wie de melding gehad hebben. Ook is het geluid wat minder heftig.

Maandelijkse rapportage meldingen

Via je profiel in het Safeguard Dashboard kan je deze functie aanzetten. Je ontvangt nu maandelijks een e-mail met een link waarmee je direct een export kan maken voor je administratie.

Overige aanpassingen

We zetten een aantal extra updates op een rijtje:

- Stel mensen op de hoogte van nieuwe prikbord berichten via e-mail.
- Registreer meldingen achteraf. Bekijk hier hoe het werkt.
- Het login proces binnen de app is aangepast.
- Scenario kleuren zijn aangepast naar een kleurenpalet wat leesbaarheid bevordert.
- Aanpassingen melding overzicht voor betere leesbaarheid.

Stop ondersteuning verouderde besturingssystemen

Als laatste willen we graag mededelen dat Safeguard vanaf  01-10-2024 de volgende versies van iOS en Android niet meer ondersteunt:

iOS 15:

Alle toestellen die iOS 15 ondersteunen, kunnen een update ontvangen naar iOS 16. Ondersteuning stopt voor onder andere iPhone SE, de iPhone 6s, de ‌iPhone‌ 6s Plus, de iPod touch en de ‌iPhone‌ 7 en ‌iPhone‌ 7 Plus.

Android 9:

Bij Android toestellen komt de versie 9 te vervallen.