Alle collectiesSafeguard Dashboard
Incident achteraf registreren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om alle incidenten te kunnen registreren in Safeguard, is het mogelijk om deze achteraf toe te voegen aan het meldingen overzicht.

Mocht er een incident zijn geweest, waarbij Safeguard niet gebruikt is, kan deze later dus alsnog worden toegevoegd.

Hierdoor staan alle incidenten centraal geregistreerd. Het toevoegen kan gedaan worden door dashboard gebruiker en (locatie) beheerders.

Ga in het dashboard naar 'meldingen' en klik op de 3 puntjes rechtsbovenin en klik hier op 'incident registreren'