Wat is er nieuw? April 2024

Meldingen archiveren, multitasken met push to talk en meer!

Jannick van Ballegooijen avatar
Geschreven door Jannick van Ballegooijen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is alweer even geleden, maar hier zijn we dan met onze eerste update van 2024! We hebben een aantal mooie nieuwe ontwikkelingen die we graag met jullie willen delen.

Archiveer meldingen

Het is nu mogelijk je meldingen op te ruimen met archiveren.

Archiveer afgeronde meldingen om je overzicht schoon en georganiseerd te houden.

Gebruik push-to-talk tijdens multitasken

Er is een nieuwe zwevende knop voor push-to-talk.

Wanneer je uit het push-to-talk scherm navigeert verschijnt er een zwevende knop waarmee het mogelijk is om mee te praten. Deze functie maakt multitasken dus mogelijk.

Scenario uitbreidingen

Voor grotere/complexere panden is het mogelijk panden te definiëren per sector.

Het is nu mogelijk om sectoren toe te voegen aan scenario's, waardoor je nog gerichter kunt oproepen. Ook kun je bepaalde scenario's, zoals die gekoppeld zijn aan een BMC of QR-bord, onzichtbaar maken voor een opgeruimder oproep scherm.

Overige aanpassingen

Het login scherm is aangepast, meer koptelefoon ondersteuning en meer:

• Handmatige aanwezigheid verbeteringen op iOS.

• Extra ondersteuning voor Bluetooth en USB-C koptelefoons.

• Login scherm is aangepast.

• Mogelijkheid voor multi-tenant panden om enkel eigen organisatie op te roepen.

• Automatische maandelijkse testmeldingen worden vanaf nu na 15 minuten afgerond.

• Verschillende hardware ontwikkelingen; hierover later meer!