Wat is er nieuw? December 2022

Escalatiefunctie voor meer hulp, gerichte onderbezettings waarschuwingen, directe Push to Talk communicatie, en verbeterde zoekfuncties.

Guus de Zwart avatar
Geschreven door Guus de Zwart
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We naderen het einde van het jaar en sluiten deze af met een release update.

Dit betekent dat er na een aantal dingen zijn verbeterd en veranderd. Je leest ze hier!

Escaleer een melding en update de juiste mensen

Er zijn situaties waarbij meer hulp nodig is dan je in eerste instantie dacht. Om meer hulpverleners in te schakelen bestaat er nu de ‘escalatie’ functie.

Hiermee wordt extra hulp opgeroepen zonder de hulpverleners bij de huidige inzet te storen.

Meer grip op onderbezetting door gerichtere waarschuwingen

Stel per locatie in 1x de gewenste bezetting per week in. Ontvang meldingen of een overzicht bij onderbezetting. En zie dit met terugwerkende kracht terug in de rapportage.

Hoe dit ingesteld wordt en wie de melding krijgt is aan jou. Druk op lees meer om de documentatie en een video te bekijken.

Directe communicatie via Push to Talk

Communicatie is van groot belang. Communiceer met elkaar en zie direct wie deelneemt en aan het woord is.

Bepaal of je via koptelefoon, bluetooth of speaker wil meeluisteren. Gebruik daarnaast de handsfree modus of de rode knop om te communiceren.

Geupdate zoekfunctie en narrowcasting

Zie in een oogopslag welke beschikbare hulp er aanwezig is en laat belangrijke informatie achter op een algemeen scherm.

In het bezettingscherm is het vanaf nu mogelijk te zoeken op gast, functie, naam, locatie- en sectornaam.