Oproep escaleren

Escalatiefunctie om meer hulp op te roepen via app of dashboard, zonder de al aanwezige hulpverleners te storen.

Guus de Zwart avatar
Geschreven door Guus de Zwart
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan deze functie gebruiken

👥 Iedereen betrokken bij een melding

📱🖥 Escaleren is mogelijk via de App en het Dashboard.

💡Via het Dashboard kan je een gedetailleerd verloop van een inzet zien.

In het geval van een inzet, is het mogelijk dat er meerdere hulpverleners nodig zijn om de situatie goed te kunnen afhandelen. Wanneer dit gebeurt is het natuurlijk van belang dat de al aanwezige hulpverleners niet gestoord worden door onnodig oproep geluid.

Om dit te faciliteren kan je de escalatiefunctie gebruiken. Escaleren via Safeguard zorgt ervoor dat er alleen een nieuwe oproep verstuurd wordt naar mensen die nog als afwezig gemarkeerd stonden in de huidige inzet.

Om een oproep te escaleren moet er al een oproep gemaakt zijn. Als dit gedaan is, kom je in het dashboard in onderstaand scherm en kun je rechtsbovenin op de zwarte knop 'escaleren' klikken. Vervolgens krijg je dan weer het oproepscherm te zien en kun je een nieuwe oproep uitsturen.

Deze nieuwe oproep komt dus alleen binnen bij hulpverleners die in de eerste instantie de oproep hebben geweigerd of niet de kans hebben gekregen om te reageren op de eerste oproep.

De hulpverleners die in eerste instantie de oproep al hebben geaccepteerd, zullen niet nogmaals opgeroepen worden.