Wat is er nieuw? Oktober 2023

Vernieuwd evaluatieformulier met templates, PDF-upload, uitgebreide vragenlijsten, en verbeterde rapportage-export voor locaties

Guus de Zwart avatar
Geschreven door Guus de Zwart
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De update van oktober bevat onder andere het herzien van het huidige evaluatieformulier, pdf's uploaden, extra vraagtypes voor vragenlijsten en een uitbreiding van de rapportage export.

Evalueren via het dashboard en app met templates

Vul evaluatieformulier in via het dashboard en de app met zelf ingestelde sjablonen (templates).

Het oude evaluatieformulier bestond uit een enkel invulveld en was alleen in te vullen in de app. Vanaf nu is het mogelijk reacties te verzamelen van alle betrokken hulpverleners bij een oproep. Ook kun je voor je eigen organisaties templates aanmaken.

Vragenlijst uitbreiding en PDF-upload📚

Voeg bestanden toe aan prikbord, we hebben ook de vragenlijst uitgebreid.

Meerdere vraagtypes en de mogelijkheid bestanden te uploaden helpen je met de informatievoorziening binnen je organisatie.

Rapportage export uitbreidingen

De rapportage export is aangepast.

De rapportage functie heeft een uitbreiding gekregen in de exporteer functionaliteit. Het is nu mogelijk voor meerdere locaties rapportages te maken in één keer.