Wat is er nieuw? Juni 2023

Uitgebreide rapportage voor onderbezetting, nieuwe vragenlijst functie op prikbord, en aanpassingen voor stille meldingen in de app.

Guus de Zwart avatar
Geschreven door Guus de Zwart
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De update van juni bevat onder andere een uitbreiding op de rapportage functie, het toevoegen van een vragenlijst functionaliteit van het prikbord en aanpassingen aan het aanwezigheidsscherm in de app. We leggen de aanpassingen graag aan je uit:

Direct inzicht in onderbezetting

De rapportagefunctie is uitgebreid. Je kunt nu direct zien op welke dagen je structureel onderbezetting hebt.

Stel waarschuwingen in en bekijk direct op welke dagen dit voorkomt. Ook kun je hiermee de bezetting van verschillende groepen gemakkelijk vergelijken. Stel een waarschuwing in en zie direct waar er eventueel onderbezetting is.

Verstuur vragenlijsten naar je hulpverleners

Verstuur via het prikbord vragenlijsten naar je hulpverleners. De resultaten kun je direct inzien of downloaden in een Excelbestand.

Deze functie kan je bijvoorbeeld gebruiken om te kijken wie er beschikbaar zijn in de komende vakantie periode. In de documentatie laten we een voorbeeld zien hoe je dit aan kan pakken.

Stuur of ontvang stille meldingen

Verstuur een stille oproep via een scenario, of zet bij jezelf de stille modus aan.

Stille scenario's zijn een extra optie bij het instellen van een scenario geluid. Deze staat wel standaard aan en is enkel te configureren bij een scenario.

Stille modus is een losse functie. Standaard staat deze functie uit. Stuur ons een berichtje als deze functie aan wil zetten voor je organisatie.