Wat is er nieuw? April 2023

Samenwerken op checklisten, desktop notificaties, en batterij besparende bewegingsdetectie voor Android 11+.

Guus de Zwart avatar
Geschreven door Guus de Zwart
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het eerste kwartaal van 2023 beginnen we met een veelgevraagde update van de checklist functionaliteit. Ook zijn er bestaande functies aangepast en nieuwe toegevoegd. Welke dat zijn lees je hier!

Samenwerken binnen checklisten is vanaf nu mogelijk

Checklisten worden vanaf nu opgeslagen bij een melding. Houd bij wie, wanneer welke taken heeft uitgevoerd in geval van een incident. Zo krijg je een beter inzicht in het verloop van de melding.

Ontvang notificaties als het dashboard op de achtergrond staat

Vanaf nu is het mogelijk een desktop notificatie te ontvangen bij een oproep. Hierdoor is de kans kleiner dat je een oproep mist. Schakel dashboard notificaties in via je profiel in het hoofdmenu.

Bewegingsdetectie is nu beschikbaar voor Android 11+

Bewegingsdetectie zorgt ervoor dat Safeguard efficiënter kan meten of je op locatie bent of niet. Dit werkt batterij besparend. Als het beschikbaar is zie je dit direct wanneer je de app opent.