App - Checklisten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Checklisten zijn takenlijsten voor procedures of geheugensteuntjes tijdens een melding. Ingevulde checklisten bij een melding worden opgeslagen. Zo kan je deze later terugvinden bij de betreffende melding waar ze ingevuld zijn. Bij een nieuwe melding start je weer met een blanco lijst. Zo behoudt elke melding een eigen geschiedenis.

Waar vind je checklisten?

De checklisten komen op twee plaatsen terug. Deze zijn te vinden in het tabblad 'meldingen' door rechtsbovenin op 'checklisten' te tikken. Het afvinken in dit specifieke scherm wordt nergens opgeslagen.

Ook zijn de relevante checklisten terug te vinden bij een specifieke melding.

Navigeer naar een melding in de app door een oproep te accepteren of door via het menu aan de onderkant te navigeren naar het melding overzicht. Eenmaal in het melding scherm staan de checklisten onder de melding informatie.

Persoonlijke checklisten

In reguliere checklisten is het niet mogelijk samen te werken met andere hulpverleners. De ingevulde checklist items zijn enkel voor jou en worden opgeslagen bij de melding, zodat je deze later terug kan zien.

Samenwerken in checklisten

Wanneer de optie tot samenwerken wel aan staat kun je samenwerken met andere hulpverleners aan dezelfde checklist. Je ziet wie en wanneer welk onderdeel voltooid heeft. Ook deze checklist wordt opgeslagen bij de melding zodat je deze later terug in kan zien.

Wat gebeurt er met de ingevulde checklisten?

Op het moment worden de ingevulde checklisten opgeslagen bij de melding waar ze zijn ingevuld. Dit is inzichtelijk in de app via Meldingen > Melding naar keuze.

Net als gemaakte meldingen blijven deze 90 dagen beschikbaar.