Beheer - Crisismanagers toevoegen

Voeg crisismanagers toe, oproep of waarschuw via app/dashboard, zelfs buiten locaties. Handmatig of scenario-gestuurd.

Guus de Zwart avatar
Geschreven door Guus de Zwart
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de crisismanager module kun je crisismanagers toevoegen aan jouw Safeguard omgeving. Je kunt deze personen vervolgens waarschuwen of alarmeren via de Safeguard app, ook als men niet op een van jullie Safeguard locaties aanwezig is.

Gebruikers aanmerken als crisismanager

Om een Safeguard gebruiker aan te merken als crisismanager, open je het profiel van deze persoon. Onder de instellingen van deze gebruiker kun je, zoals op onderstaande afbeelding te zien is, aangeven of deze persoon een crisismanager is.

Medewerkers aanmerken als crisismanager

Wanneer jouw organisatie ook gebruik maakt van de medewerker module, kun je de gebruikers met de medewerker app ook aanmerken als crisismanager. Je kunt dit doen via 'Beheer' -> 'gebruikers' -> 'medewerkers'.

Selecteer vervolgens de juiste persoon uit de lijst en klik op het pennetje.

Hier kun je op dezelfde wijze als bij de bovenstaande instructie de persoon aanmerken als crisismanager.

Nadat je één of meerdere gebruikers heeft aangemerkt als crisismanager, kun je deze waarschuwen of alarmeren. Hoe je dit kunt doen is hier te lezen.