Wat is er nieuw? Augustus 2023

Update van het meldingoverzicht, automatisch gevulde groepen en aanpassingen in ondersteuning en voorwaarden

Guus de Zwart avatar
Geschreven door Guus de Zwart
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De update van augustus bevat onder andere wijzigingen in het afronden van een melding en zijn er vanaf nu nieuwe standaard groepen. Ook geven we een update over de status van het evaluatieformulier.

We leggen de aanpassingen graag aan je uit:

Beter onderscheid tussen meldingen

De werking van het melding afronden is aangepast. Voorheen werd een melding automatisch afgerond wanneer er voldoende hulpverleners waren. Dat is nu aangepast naar 12 uur.

Dit zorgt voor meer flexibiliteit, overzicht en uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. Mocht je ideeën hebben welke informatie je graag terug zou zien bij een melding, laat het ons weten.

Automatisch gevulde groepen

Binnen het groepenoverzicht vind je een automatisch beheerde groep met alle hulpverleners.

Elke gebruiker die uitgenodigd wordt is automatisch toegevoegd aan de groep. Zo zijn er groepen voor hulpverleners, medewerkers en crisismanagers.

Een update over de status van het evaluatieformulier

Achter de schermen zijn we bezig met het toegankelijk maken van het evaluatieformulier in het dashboard. Ook kan je binnenkort je eigen sjablonen toevoegen zodat je ze snel kan gebruiken.

Dit stond op de planning voor deze update, maar de grootte hiervan zorgt ervoor dat jullie deze nog even van ons te goed houden.

Wijzigingen aan ondersteunde versies en voorwaarden

Stoppen met ondersteunen verouderde telefoons

Als laatste willen we graag mededelen dat Safeguard vanaf 01-11-2023 de volgende versies van iOS en Android niet meer ondersteunt:

iOS:

13 & 14. Alle toestellen die iOS 13 ondersteunen, kunnen een update ontvangen naar iOS 15. Dit betekent dat de minimale telefoon die we dan ondersteunen de iPhone 6S is.

Android:

Bij Android toestellen komen versies 8 en 8.1 te vervallen.

Aanpassingen van voorwaarden

Let op: Wij als Safeguard vinden dat privacy een zeer waardevol begrip is. We geven net zoveel om jouw privacy als die van onszelf, en zien het als een grote verantwoordelijkheid om respectvol met je gegevens om te gaan. Er zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd om dit zo helder mogelijk te beschrijven en bovenstaande te bestendigen. Je leest ze hier.

Daarnaast zijn er wijzigingen doorgevoerd in de algemene voorwaarden. Die zijn hier te vinden. Een maand na het ontvangen van de update e-mail gaan deze voorwaarden in. Mocht je bezwaar of vragen hebben, laat het ons gerust weten.