Wat is er nieuw? December 2023

vernieuwd meldingenscherm & checklists, handmatige aanwezigheid update voor android, support voor authenticator apps en mandown noodknoppen.

Guus de Zwart avatar
Geschreven door Guus de Zwart
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De december update legt de nadruk op gebruiksgemak en bevat:een vernieuwd meldingsoverzicht en detailscherm, een apart tabje voor checklists, verbeterde handmatige aanwezigheid op Android (iOS binnenkort) en meer.

Bekijk of lees de belangrijkste wijzigingen van de nieuwe update hieronder.

Melding detailscherm en checklisten

Het overzicht is voorzien van een tijdlijn met onder andere informatie over de melder en eventuele escalaties. Bij checklisten wordt vanaf nu de voortgang getoond.

Handmatige aanwezigheid op Android (iOS coming soon)

Voor mensen die zich vaak handmatig aanmelden op locatie hebben we het proces verkort. Oude keuzes worden onthouden en je kan snel aanpassingen maken in 1 overzicht.

Tip: Je kan deze actie toevoegen aan het startscherm. Dit kan via de app profiel > voorkeuren > snelle acties.

Ondersteuning van Authenticator Apps

Vanaf nu is het mogelijk om tweestapsverificatie in te schakelen met vertrouwde authenticator apps. Dit kan ingesteld worden bij je profiel en is enkel beschikbaar voor gebruikers van het Safeguard dashboard.

Een mandown systeem met paniekknoppen

Noodknoppen voor mandown detectie zijn nu verkrijgbaar. Binnenkort volgt er meer informatie. Nu al benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.