Beheer - Checklisten

Wie kan deze functie gebruiken

👥 Alle gebruikers van een organisatie

🖥 Beheer via het Safeguard Dashboard door locatiebeheerders en beheerders

💡 Je kan je gemaakte checklisten terugvinden bij een melding of via het meldingen scherm in de app.

Binnen het tabblad "checklisten" kun je bestaande checklisten aanpassen en/of nieuwe checklisten toevoegen. Deze checklisten kunnen procedures bevatten waar de app gebruikers rekening mee moeten houden tijdens een calamiteit/ongeval.

Checklist toevoegen
Klik op "toevoegen" om een nieuwe checklist aan te maken. Je kunt de volgende informatie ingeven:

Naam: De naam van de checklist zoals deze in de app zal worden weergegeven

Icoon: Je kunt uit verschillende standaard iconen een passend icoon selecteren voor de checklist; deze zal ook in de app worden getoond.

Locatie specifiek: Je kunt aangeven voor welke locatie de checklist getoond moet worden in de app. Wanneer de app gebruiker op de gekozen locatie is, zal de checklist in de app worden getoond.

Groep specifiek: Als de checklist alleen aan app gebruikers binnen een bepaalde groep getoond moet worden, kan dit hier geselecteerd worden.

Toon wanneer aanwezig op locatie: Als je deze checkbox selecteert wordt de checklist altijd getoond wanneer een app gebruiker zich op één van de locaties binnen de Safeguard omgeving bevind. Deze checkbox is alleen beschikbaar wanneer een checklist niet locatie specifiek gemaakt is.

Samenwerken in een checklist

Team checklists zijn checklisten met samenwerking ingeschakeld. Hulpverleners zien live updates van elkaars afgeronde taken tijdens een melding.

Items toevoegen

Klik op "Hoofditem toevoegen" om het eerste onderdeel van de checklist toe te voegen. Vervolgens kun je verschillende hoofd en sub-items aan de checklist toevoegen. Klik op opslaan om de checklist beschikbaar te maken voor de app gebruikers. Het kan even duren voordat deze in de app verschijnt; probeer in de app van tabblad te wisselen om een verversing van de app te forceren.

Items opnieuw ordenen

Nu je enkele items hebt toegevoegd, wil je ze misschien opnieuw ordenen. Gebruik hiervoor de handgrepen (knop met 6 stippen) om de items naar de gewenste plek te slepen: