App - Instellen Android

Hoe stel je de app goed in op Android?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Welkom

• Druk op start

2. Login

• Vul je e-mailadres in.

• Druk op volgende.

• Je krijgt vervolgens een e-mail vanuit [email protected] om mee in te kunnen loggen.

• Open de e-mail op de telefoon. Heb je geen e-mail applicatie op de telefoon, ga dan naar stap 2b.

• Druk op de knop "Ga naar de app".

De Safeguard app opent zich nu opnieuw. Lees de instructies en druk op volgende wanneer je de instructie gelezen hebt.

2b. Login via QR-code

• Open de uitnodiging op de laptop/PC

• Klik hier op 'Ga naar de app'

• Er verschijnt een QR code in beeld.

• Open de app op de telefoon en selecteer de optie om in te loggen met een QR-code. Er wordt hiervoor permissie gevraagd om de camera te gebruiken om de QR-code te scannen; accepteer deze.

• Scan de QR-code en de app zal worden ingelogd.

3. Op werk?

• Druk op volgende.

• Er verschijnt een dialoogvenster om de locatie bepaling juist in te stellen

• Geef hier 'tijdens gebruik van de app' aan

4. Vrije tijd?

• Druk op volgende.

• Er verschijnt een dialoogvenster die aangeeft dat de locatie nog niet juist is ingesteld.

• Druk hier op 'open instellingen'

• Druk op machtigingen

• Druk op locatie

• Druk op 'altijd toestaan' en ga terug naar de app

5. Batterij optimalisatie

• Druk op volgende

• Er verschijnt een dialoogvenster om je fysieke activiteit in te schakelen.

• Druk op toestaan.

• Vervolgens opent er nog een dialoog. Om ervoor te zorgen dat Safeguard blijft werken moet batterij optimalisatie uitgezet worden.

• Druk op toestaan

6. Oproepbaar?

• Druk op volgende.

7. Push-to-talk (optioneel)

• Hier wordt gevraagd om toegang tot de audio, zodat je met je collega's kunt communiceren tijdens een oproep, druk hier op 'tijdens gebruik van de app'

8. SMS fallback

• Vul het telefoonnummer in van de telefoon waarop je Safeguard geïnstalleerd hebt.

• Druk op volgende.

Bedankt! Safeguard is nu juist geconfigureerd. Je kunt nu op start drukken om de configuratie te voltooien. Je bent nu klaar om Safeguard te gebruiken. Zorg ervoor dat je altijd je gps, wifi en push meldingen aan hebt staan zodat Safeguard goed werkt.