Alle collectiesSafeguard App
App - Evaluatieformulier

Start evaluaties via het dashboard; gebruikers vullen formulieren in via app. Voeg vragen en foto's toe, beheerders bekijken resultaten.

Guus de Zwart avatar
Geschreven door Guus de Zwart
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan deze functie gebruiken

🖥 Beheer en starten van evaluaties via het Safeguard Dashboard

📱 Het invullen van evaluatieformulier via de App

💡 Kan je het formulier niet invullen? Dan is deze waarschijnlijk nog niet beschikbaar gesteld vanuit het Dashboard.

Het evaluatieformulier biedt de mogelijkheid om na de melding met het hele team te evalueren hoe de inzet verliep. Om een evaluatieformulier in te vullen navigeer je naar het detailscherm van een melding en klik je op evaluatieformulier toevoegen (het kan zijn dat je naar beneden moet scrollen): meldingen overzicht -> melding -> evaluatieformulier knop (knop met '+'-teken).

Naast de vragenlijst die door de beheerder is gemaakt, is het mogelijk foto's toe te voegen. Een beheerder kan vervolgens in het dashboard de resultaten bekijken en uitdraaien als volledige rapportage van de melding.