App - Profiel

Bekijk je profiel in de app

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen de profiel tab van de app, bevinden zich een aantal tabjes:

• Jouw profiel bekijken.

• Contact opnemen met support.

• Je apparaten beheren

• Veelgestelde vragen bekijken.

• Feedback geven over de app.

• De gebruiksvoorwaarden bekijken.

• Het Safeguard versienummer bekijken.

Profiel bekijken

In dit scherm bevindt zich al jouw gebruikersinformatie. Mocht deze informatie incorrect zijn dan dien je dit aan te geven bij een beheerder.

Jouw gebruikersinformatie bestaat uit: naam, jouw rol als hulpverlener, e-mailadres en telefoonnummer. Mede hulpverleners kunnen deze informatie gebruiken om jouw persoonlijk te benaderen voor oproepen.

Profielfoto wijzigen

Om herkenbaar te zijn voor jouw mede hulpverleners is het mogelijk om jouw profielfoto aan te passen. Klik hiervoor op het camera icoon. Je krijgt nu de keuze om een afbeelding te kiezen uit de galerij of om een nieuwe foto te maken met de camera op de telefoon.

Contact met support

Mocht je direct contact op willen nemen met het Safeguard support team, dan is het mogelijk om een chat te starten met een van de support medewerkers. In deze chat is het mogelijk om afbeeldingen en bestanden te delen met Safeguard support. Op vragen zal zo snel mogelijk antwoord gegeven worden. Je ontvangt een notificatie wanneer er een antwoord verzonden is.

Je apparaten beheren

Als je dit open tikt, kun je zien waar je bent ingelogd in Safeguard en zou je eventueel kunnen uitloggen vanaf afstand.

Veelgestelde vragen

Wanneer je meer wilt weten over Safeguard kun je op deze knop drukken en zul je naar onze documentatie pagina worden geleidt. Hier staat een hoop informatie hoe Safeguard werkt en ook kun je hier een lijst met veelgestelde vragen terugvinden.

Geef ons feedback

Mocht je feedback hebben over Safeguard, dan is het mogelijk een e-mail te versturen met jouw opmerkingen. Deze e-mails worden in behandeling genomen door het Safeguard support team.

Bekijk gebruiksvoorwaarden

Bij het installeren van de app worden de gebruiksvoorwaarden getoond. Deze kun je altijd nog teruglezen in dit scherm als je drukt op 'Bekijk gebruiksvoorwaarden'

Safeguard versie

Onderin het scherm kun je de huidige Safeguard app versie zien. Het is goed om af en toe te checken of je de nieuwste versie hebt geïnstalleerd. Ben je hier niet zeker van, kun je dit controleren door Safeguard even op te zoeken in de App Store of Google Play Store en te kijken of er een nieuwe versie beschikbaar is.