Alle collectiesSafeguard App
App - Hulpverleners oproepen

Start een oproep vanuit de app. Gebruik scenario's voor gestandaardiseerde situaties. Communiceer direct met mede hulpverleners.

Guus de Zwart avatar
Geschreven door Guus de Zwart
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Naast dat er binnen de organisatie centraal, vanaf een dashboard een oproep kan worden gestart, kan dit ook direct vanuit de Safeguard app.

Hulpverleners oproepen

Druk op het belletje in de app en vervolgens op 'hulpverleners oproepen'. Je krijgt nu een tekstvak te zien, waar je een bericht kan intypen. Als je op 'verzenden' klikt, wordt het bericht verstuurd naar alle aanwezige hulpverleners op de locatie.

Oproepen met een scenario

Als jouw organisatie gebruik maakt van scenario's kun je ook een oproep middels een scenario versturen. Deze scenario knoppen komen boven het tekstvak te staan. Als je op een scenario klikt, komt het standaard bericht wat is gekoppeld aan het scenario al in beeld. Je kunt nog een aanvullend bericht intypen met bijvoorbeeld een specifieke locatie of een beschrijving van het ongeval.