Bezetting inzien
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het bezettingsscherm biedt een overzicht van alle aanwezige hulpverleners op de voor jou toegankelijke locaties.

De aanwezige hulpverleners zijn ingedeeld per sector. In de bovenstaande afbeelding is de locatie “Hoofdkwartier” onderverdeeld in een tweetal sectoren: Sector 1 en Sector 2.

Ook zie je in het bezettingsoverzicht de eventuele 'gasten' aanwezig. Dit zijn hulpverleners van jullie organisatie maar met een andere standaardlocatie. Dit is een hulpverlener die mogelijk niet vaak op de locatie is waar hij/zij nu aanwezig is. Deze worden aangeduid met een rode koffiemok bij het profiel.

Wanneer een hulpverlener zich wel op een locatie bevindt, maar niet in een van de beschikbare sectoren, wordt de hulpverlener weergegeven onder sector ‘onbekend’.

Contactgegevens bekijken

Wanneer je op een profielafbeelding klikt, verschijnt er een dialoogvenster met de gegevens van deze gebruiker. Deze gegevens bevatten onder andere een e-mailadres en het telefoonnummer van deze gebruiker.