Oproepen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via het dashboard kunnen er vanuit elk scherm hulpverleners opgeroepen worden, door te klikken op de knop bovenaan het menu aan de linkerkant van het scherm. Er verschijnt een dialoogvenster.

Stap 1

De eerste stap bestaat uit het kiezen van het type gebruiker, (eventueel de locatie) en de sector van een melding.

1. Type gebruiker
Wanneer er op het selectievakje geklikt wordt kan er gekozen worden uit het type gebruiker waarnaar de melding verzonden dient te worden. Het standaard geselecteerde type gebruiker is Hulpverleners.

2. Sector
De namen van de sectoren binnen de gekozen locatie worden hier weergegeven. Wanneer er op het selectievak geklikt wordt kan je een keuze maken tussen de beschikbare sectoren.

3. Volgende
Navigeer naar Stap 2. Er opent zich een nieuw dialoog venster met verdere instellingen voor de melding.

Stap 2

Stap 2 bestaat uit het invullen van de benodigde informatie om een melding succesvol uit te voeren:

1. Scenario
Zie Stap 3 (Optioneel) voor uitleg over het toevoegen van een scenario.

2. Melding informatie
Een melding kan worden voorzien van een groep (optioneel), het aantal benodigde gebruikers, en een bericht met informatie (voorbeeld: Balie begane grond).

3. Waarschuw buren
De ingestelde buren (organisaties), ontvangen een SMS met een melding beschrijving

4. Waarschuw Crisismanagers

De aangemaakte crisismanagers ontvangen een waarschuwing op de telefoon in de vorm van een trillende oproep.

5. Melding versturen
De melding wordt verstuurd naar de benodigde hulpverleners, aan de hand van de ingevulde informatie.

Stap 3 (Optioneel)

Optioneel kan er op een scenario geklikt worden om een vooraf gedefinieerd alarm uit te sturen.

Bij het ontvangen van een melding met scenario zal de gebruiker worden voorzien van extra visuele feedback. Deze visuele feedback bestaat uit het (optionele) icoon, de kleur en de naam van het scenario.

Wanneer er op volgende geklikt, wordt de mogelijkheid geboden om eventuele groepen te wijzigen. Deze stap is optioneel en er kan direct op versturen gedrukt worden.