Alle collectiesSafeguard AppAndroid
Status (Android) - Oude versie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de Safeguard app te voorzien van de laatste update, verzoeken wij je om via de Google Play Store de app te updaten.

1. Open de Google Play Store (of klik hier) op de telefoon; je kunt deze vinden tussen de geïnstalleerde applicaties op de telefoon.

2. Zoek bovenin de zoekbalk op 'Safeguard'. Klik vervolgens op deze app.

3. Klik op 'updaten' om de nieuwste versie van de app te downloaden en installeren.

Je kunt dit in de toekomst voorkomen door automatische updates voor de Safeguard app in te schakelen. Klik op de drie puntjes in de rechterhoek, zoals in de bovenstaande afbeelding wordt weergegeven. Zorg er vervolgens voor dat auto-update aan staat.