Alle collectiesSafeguard AppAndroid
Status (Android) - Inactieve App
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je Safeguard applicatie is mogelijk inactief. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als de app voor langere tijd niet geopend is. Om dit te kunnen verhelpen kun je de volgende handelingen doen:

1. Open de app op de smartphone en controleer of de app aanwezig komt (mits je op locatie bent). Als je automatisch als 'aanwezig' wordt geregistreerd functioneert de app naar behoren en hoef je verder geen acties te ondernemen.
2. Download de laatste update vanuit de Google Play Store.