Alle collectiesSafeguard AppAndroid
Status (Android) - GPS Uit
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je GPS/locatievoorzieningen van de telefoon uit staan, kan de Safeguard app niet goed functioneren. Om de GPS instellingen op je Android telefoon goed te zetten kun je de volgende stappen doorlopen:

1. Swipe naar beneden vanaf de notificatie balk bovenin zodat er een overzicht verschijnt van verschillende functies die je aan/uit kunt zetten.
2. Zoek het locatie icoontje op (vaak weergegeven zoals in onderstaande afbeelding) en zorg ervoor dat deze aan staat.

3. Safeguard kan nu de GPS van de telefoon gebruiken om jou als app gebruiker aan te melden op locatie.