Alle collectiesVeelgestelde vragen
Wat moet ik doen om Safeguard optimaal te laten werken op een Android toestel?
Wat moet ik doen om Safeguard optimaal te laten werken op een Android toestel?
Guus de Zwart avatar
Geschreven door Guus de Zwart
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om Safeguard goed te laten werken zijn een aantal zaken belangrijk. De belangrijkste worden ook toegelicht tijdens het installeren van de Safeguard app.

Hieronder in het kort de instellingen die het gebruik van Safeguard bevorderen:

- Meldingen voor Safeguard inschakelen.

- Locatie bepaling inschakelen.

- Via locatieservices 'scannen via Wi-Fi' aanzetten

- Wifi & mobiele data aan.

- Vliegstand uit.

- Batterijbesparing uit.

- VPN uit (wanneer de internetsnelheid hierdoor beperkt wordt).

- Task killers uit.

- Zorg dat de telefoon, de app en Google Play-services up to date is.