Prikbord - Bericht inplannen

Plan prikbordberichten vooraf in met een titel, selecteer publicatie tijd en datum, en kies voor optionele notificatie bij publicatie.

Guus de Zwart avatar
Geschreven door Guus de Zwart
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door een bericht in te plannen hoef je niet direct klaar te zitten op het gewenste moment van publiceren. Hierbij is het ook mogelijk een notificatie te sturen naar de gebruikers op het moment van publiceren.

Bericht plannen

Een bericht inplannen gebeurt via de publicatie functie van een bericht.

1. Vul minimaal een titel in.

2. Druk op publiceren.

3. Er verschijnt een uitklapmenu. Druk op Prikbord bericht inplannen.

4. Selecteer de gewenste datum en tijd.

5. Optioneel: Selecteer het vinkje om een notificatie te laten versturen naar gebruikers wanneer het bericht gepubliceerd wordt.

6. Druk op Inplannen.

Het bericht is nu ingepland op de door jou geselecteerde tijd en datum, en wordt automatisch verstuurd.

Tip: De geselecteerde datum en tijd kan je terugvinden in het lijstoverzicht of door nogmaals op publiceren > bericht inplannen te klikken. Op deze manier kun je ook de gewenste datum/tijd aanpassen.

Tip: Als je later nog aanpassingen wilt doen voor het bericht gepubliceerd wordt, kun je de opslaan knop gebruiken.