Standaardlocaties en Gasten

Standaardlocaties voor gebruikers. Dit systeem prioriteert vaste gebruikers bij oproepen, met gaststatus voor anderen.

Guus de Zwart avatar
Geschreven door Guus de Zwart
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan deze functie gebruiken

👥 Locatie-beheerders en beheerders van een organisatie

🖥 Aanpasbaar via het Safeguard Dashboard

💡 Elke gebruiker kan standaardlocaties hebben

💡 Standaardlocaties hebben invloed op de oproep volgorde

Standaardlocaties geven de mogelijkheid aan te geven wat de vaste werkplekken van de gebruiker zijn. De gebruiker kan nog steeds gewoon aanwezig komen op alle aangesloten locaties van de organisatie, maar verschijnt als gast bij locaties die niet onder de standaardlocaties van de gebruiker vallen.

Wat is een gast?

Op de locaties die niet zijn aangeduid als 'standaardlocaties' zal de gebruiker als gast worden aangemeld.

Bij een Safeguard oproep op de locatie zullen de gasten pas worden opgeroepen als het benodigde aantal hulpverleners voor het incident niet meer kan worden behaald met de vaste groep hulpverleners of wanneer de hulpverleners uit de vaste groep niet snel genoeg reageren. De vaste groep hulpverleners zijn de gebruikers zonder 'gast' bij de naam, omdat dit de vaste werklocatie is van deze hulpverlener.

De aanwezige gebruikers van de locatie zien in de bezetting van de app dat er een gast hulpverlener op de locatie is. De dashboard gebruikers zien dit ook in het dashboard, zoals weergegeven is in onderstaande afbeelding.

Standaardlocaties toevoegen

Bij het profiel van een bestaande gebruiker, of bij het uitnodigen van een nieuwe gebruiker kun je één of meerdere standaardlocaties toevoegen.

Wijzigen bij een bestaande gebruiker:

• Navigeer naar Beheer

• Klik op bewerken

• Scroll naar beneden tot je standaardlocaties ziet.

• Gebruik het invulveld om één of meerdere standaardlocaties toe te voegen.

💡 Standaardlocaties kunnen ook direct toegevoegd worden bij het uitnodigen van een gebruiker: zie video.