Alle collectiesSafeguard AppiOS
Safeguard en Apple Watch
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer de iPhone is gekoppeld met een Apple Watch komen de Safeguard oproepen op de Apple Watch binnen. Deze oproep zal binnenkomen op het horloge als een kort trilsignaal. Zo ben je op de hoogte dat er een oproep gaande is.

Het geluidsignaal wat je normaal gesproken op de telefoon ontvangt bij een Safeguard oproep, komt te vervallen.

Wil je toch graag het geluidsignaal ontvangen op de telefoon, zou je de meldingen voor Safeguard in Apple Watch app moeten uitschakelen.

Dit doe je via onderstaande stappen:

1. Open de 'Watch' app op de telefoon

2. Druk op 'Meldingen'

3. Zoek naar Safeguard in de lijst met apps en schakel de meldingen uit

Nu zal de Safeguard oproep op de telefoon binnenkomen.