Alle collectiesSafeguard AppiOS
Status (iOS) - Beweging en conditie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

iPhones hebben een functionaliteit in de telefoon waardoor Safeguard minder vaak hoeft te controleren of je op locatie bent.

Deze instelling heet 'beweging en conditie'. Bij het inschakelen van beweging en conditie voor Safeguard, zal de telefoon alleen controleren of je aanwezig bent wanneer de telefoon beweegt.

Wanneer de telefoon op dezelfde plek blijft, zal de telefoon geen locatie updates doen. Bij de laatste locatie update was je immers al aanwezig, dus is dat nu nog steeds zo.

Doordat de telefoon geen locatie update hoeft te doen bespaart dit batterij.

Deze functionaliteit kun je inschakelen door onderstaande stappen te volgen:

1. Open de instellingen van de telefoon

2. Zoek naar Safeguard in de lijst

3. Tik op Safeguard

4. Zet 'beweging en conditie' aan

De functie is nu ingeschakeld voor Safeguard